Event

Event
”Visioner – Relationer – Sann Identitet” Bär själv med mig flera inputs och ”aha:s” samt många nya fina minnen från denna Inspiro Event. A Lovely Touch Down! …still, -The Best is Yet To Come!”
Event Mat Dryck

Inspiro Events

Tema: Ledarskap & Hälsa

”Ljuvligt att igen få träffa både helt nya som tidigare gäster. Återigen se människor samlade ifrån olika samhällsklasser, nationaliteter, generationer (ungdomar, vuxna, seniorer), civilstånd och yrkeskategorier. Att till er alla, personligen från min sida, tala om budskapet inom mig för Dagen som blev rubricerat:

Vad säger andra

”Tack kära Erika för en innehållsrik och mycket givande lördag! Min son kom hem till mig på e m. Han fick syn på programmet för ledarskap och visitkort som låg på mitt köksbord. Jag berättade om eventet. Han sa, det vill vi män också vara med på och höra!
Tack för allt vad du och ditt team hade att förmedla. Jag cyklade hem mycket berikad!”

”Tack så mycket Erika för denna dag! Jag har inspirerats mycket idag. Vänligt bemötandet av människor med hederlig erbjudan av att ge hjälp i nöd situationer!”

”Jag blev särskild inspirerad av Erika Vänngård. Hennes presentation av budskapet i Visioner – Relationer – Sann Identitet Hela Erikas personlighet utstrålar glädje och omsorg för andra människor!”

”Har haft förmånen att få lyssna och inspireras av Erika Vänngård. Med sin bubblande glädje och talang att tala från hjärtat om det hon älskar mest, blir fakta omvandlat till inspiration.”

”1000 TACK Erika! för Allt! Alltid lika häftigt när himlen kommer ner.”

”Tack för en riktigt trevlig och inspirerande dag! Temat var väldigt intressant. Det som fångade mitt intresse för att komma var just det med hur psyket fungerar! Hur komplex vårt psyke och kroppen är! Hade gärna velat höra mer. Erika fick fram sitt budskap på ett mycket bra sätt.”


5star
"Erika har stor kunskap inom de områden som hon föreläser om. Hon är en öppen, glad, positiv kvinna med nära till skratt men hon har också ett stort djup inom sig av erfarenhet och kunskap och denna djuphet inger respekt och förtroende. Erika är en fantastisk kvinna med en vacker utsida och insida."

Förändringsbehov och/eller förvaltarskap?

Inspiro Management lyssnar och delar gärna hur vår insats kan resultera i en glädjefylld, produktiv och förenklad tillvaro.

Låt oss träffas digitalt / IRL

Rulla till toppen