Utveckling

Trappa Success

ATT UTVECKLAS SOM LEDARE vs UTBILDAS TILL LEDARE – är inte exakt samma sak

Att både utveckling och utbildning är viktiga är uppenbart, men det är också viktigt att noggrant överväga när och varför man väljer att investera i dem. Att satsa på sin personliga utveckling och vidareutbildning innebär att man förstår värdet av att investera i sig själv för en bättre framtid.

Den kompetens och kunskap man förvärvar blir en oumbärlig tillgång som ingen kan ta ifrån en. När man börjar tillämpa den teoretiska kunskapen i praktiken ser man verkligen resultatet av sin utbildningsinvestering.

En gedigen utbildning skapar en stadig grund att stå på och ger ökad flexibilitet och trygghet inför framtida karriärsteg. Livet är en kontinuerlig lärprocess, där möjligheten att lära och växa aldrig tar slut. Att dra nytta av andras erfarenheter och insikter är avgörande för personlig och professionell utveckling.

Hur utvecklas du till att bli en dynamisk ledare?

En nyckel till ökad frihet och framgång är att lära av, studera, granska, läsa om, lyssna på och följa andra personer som redan gått vägen framför dig på den yrkesväg du funderar på att välja eller redan valt att gå på. Det är för dig en oas att få ta del av sådana personers kunskapsnivåer, insikter, erfarenheter och vishet i hur kunskapen ska tillämpas.

Att lära av personer – som dessutom vågar delar med sig av sina egna praktiska privata yrkeserfarenheter – med såväl gjorda misstag, tråkiga sorgliga erfarenheter, men som också generöst delar med sig av och ger dig nycklar till principer som bidragit till välgång och tillväxt – är en ovärderlig kunskapskälla för dig att ta del av.
Mentor Coaching (2)

Skillnaderna mellan konsultation, coaching och mentorskap

Konsultation

Konsultation handlar om att lösa specifika problem med hjälp av expertis.

Coaching

Coaching fokuserar på individens personliga utveckling och är framtidsinriktat.

Mentorskap

Mentorskap är en långsiktig relation där en erfaren person delar med sig av sina insikter och erfarenheter till en mindre erfaren person.

Euroacademy Coachande Ledarskap

Dynamic Management Program gör dig till en dynamisk ledare!

1. Unikt ledarprogram under 6 månader
2. Stegvis träning och transformation
3. Teori, analyser, reflektioner och frågor
4. Beprövat innehåll

5. Personlig relevans

5star
”Erika har en väldig drivkraft som ledarskaps-och företagscoach med fokus på processen, transformation och affärsutvecklingen. Hon har coachat mig bl a i varumärke, digital marknadsföring och i samverkan, förmedling, optimering, tillväxt i lönsamma affärer.”
5star
"Erika är mycket professionell och målinriktad för varje individ i teamet som för hela gruppen. Jag blev oerhört imponerad över våra enskilda coachsamtal , över analyser, övningar och hälsorådgivningen."
5star
"Till de som önskar få en positiv förändring och möjligen är i en karriäromställning med att även vilja finna sitt ”True Purpose” – kan jag varmt rekommendera Erika!"

Förändringsbehov och/eller förvaltarskap?

Inspiro Management lyssnar och delar gärna hur vår insats kan resultera i en glädjefylld, produktiv och förenklad tillvaro.

Låt oss träffas digitalt / IRL

Rulla till toppen