VISION

Vd har ordet

It´s a new day! - every day!

Varje dag är en ny möjlighet att sträva mot våra mål och visioner. Vi vaknar med förväntan och planerar för att nå resultat, oavsett om det är på kort, taktiskt eller strategiskt sikt. Visioner, födda ur hjärtat och förankrade i sinnet, ger oss kraft att ta konkreta steg mot förändring. Ibland kan det vara klokt att anlita ett externt konsultföretag både som bollplank eller verkställare i denna resa. Inspiro Management delar med sig av över 25 års erfarenhet och kompetens inom affärsutveckling, ledarskap och organisationsutveckling. Vårt mål är att kunderna ska uppleva positiva förändringar både genom att avlastas och få en förenklad vardag men också i sina utvecklingsbehov.

Erika Vänngård, Vd

DSCF3982 - sittandes konsultprofil cv

VISION

Visionen är att näringslivet ska ledas, utvecklas och förvaltas av dynamiskt hållbara ledare, team och organisationer. Det i sin tur skapar mervärde för alla i ett samhälle.  
 
Passionen och drivkraften är att inspirera Kund till att tro på sin vision och därifrån börja agera i en dynamisk riktning som syftar till att få se en positiv förändring i de områden som behövs. 

VÄRDERINGAR

PROFESSIONELL

PROFESIONELL

Att vara professionell innebär att vara kunnig, passionerad och engagerad. Vi utför våra arbetsuppgifter med noggrannhet och ansvar, och vi prioriterar kvalitet, säkerhet och ordning.

INSPIRO

Inspiro

Inspiro, från det latinska ordet “inspiro”, betyder att inandas eller blåsa liv i. Uppfattas som ett himmelskt ljus som uppenbaras inom oss och ger positiv stimulans för ande, sinne, hjärta, själ och kropp. Tro fungerar som en inre andlig kompass och bygger på en stark övertygelse. Båda betonar vikten av inre styrka, tro och kreativitet för att stadigt kunna förvalta eller klara av att möta utmaningar men ändå lyckas skapa positiv förändring. Detta genomsyrar vårt dagliga uppdrag som syftar till att avlasta och stödja kunder i deras resa.

TEAMWORK

TEAMWORK

Varje individ är unik. Genom harmoniskt samspel mellan olika personligheter och individer som kompletterar varandra, skapas kreativa lösningar och positiva förändringar. Varje individ är en viktig spelare på plan och genom sin personlighet och kvalifikationer uppfylla sin unika roll. Samarbete är centralt för att nå gemensamma mål och se tydliga resultat. I vår interaktion med omvärlden präglas vi av respekt, ödmjukhet, värme och omtänksamhet.
5star
"Erika är en otroligt driven, fokuserad person med mycket energi och glöd. Hennes skratt smittar av sig på ett skönt äkta sätt. Jag har fått en starkare självbild , inre trygghet, med rätt inre kompass att följa. Har erhållit en bättre självkännedom och utvecklats i mitt självledarskap.”

Förändringsbehov och/eller förvaltarskap?

Inspiro Management lyssnar och delar gärna hur vår insats kan resultera i en glädjefylld, produktiv och förenklad tillvaro.

Låt oss träffas digitalt / IRL

Rulla till toppen