partners

Euroacademy Thumbnail Unnamed Ea Logotype Med Alignment Team
Ea Logotype (1)
EuroAcademy Leaderships är ett internationellt ledarutvecklings organisation med vision A WORLD WELL LED och i över >30 år utvecklar aktiva som blivande ledare i professionellt ledarskap, personligt ledarskap, självledarskap och i personlig utveckling. Individuellt anpassat online ledarutvecklingsprogram som genomförs tillsammans med tillgången till en egen personlig ledarskaps- coach. Programmen finns på svenska och engelska.

www.euro-academy.com
www.dynamic-management.se
20221101 Working In Café
Color Logo No Background

Saperr Online erbjuder kvalificerad hjälp genom sina tjänster som Virtual Assistant så att ledare och team frigör tid och kapacitet för att fokusera på kärnverksamheten. Saperr Online grundades med visionen att tillhandahålla ett omfattande utbud av virtuella assistenttjänster till företag och team över hela världen. Framtidsvisionen är också att skapa ett nätverk av virtuella assistenter som är engagerade i att stödja varandra och som är angelägna om att bygga en stark gemenskap. Styrkan ligger i att arbeta tillsammans med kunderna för att leverera tjänster av bästa kvalitet. Saperr Online är det självklara valet för företag och team som behöver avlastning i sin vardag.

www.saperronline.com

Härenstam Profilbild Shutterstock 249109519
Harenstam & Partners4 Logotyp
Härenstam & Partners är ett ledande konsultföretag och strategisk HR partner som vänder sig till aktörer som önskar full service inom HR och ledarskaps- och företagsutveckling. I > 30år har företag, förvaltningar och organisationer erhållit från våra erfarna konsulter och samarbetspartners kvalificerat, professionellt och personligt stöd i individuellt anpassade och långsiktiga lösningar i sin kompetens- försörjning och övriga utvecklingsprocesser.

Allt utförs i enlighet med våra ledord: *professionalism *arbetsglädje *långsiktighet.

”Vi har kompetensen som behövs!”

www.harenstampartners.se

Professionell

‒ Spirit of Excellence!

Inspiro

‒ Divine Visions Are Invincible!

Teamwork

‒ Teamwork makes The Dream Work!

Förändringsbehov och/eller förvaltarskap?

Inspiro Management lyssnar och delar gärna hur vår insats kan resultera i en glädjefylld, produktiv och förenklad tillvaro.

Låt oss träffas digitalt / IRL

Rulla till toppen