Referenser

Vad säger andra

”Tack kära Erika för en innehållsrik och mycket givande lördag! Min son kom hem till mig på e m. Han fick syn på programmet för ledarskap och visitkort som låg på mitt köksbord. Jag berättade om eventet. Han sa, det vill vi män också vara med på och höra!
Tack för allt vad du och ditt team hade att förmedla. Jag cyklade hem mycket berikad!”

”Tack så mycket Erika för denna dag! Jag har inspirerats mycket idag. Vänligt bemötandet av människor med hederlig erbjudan av att ge hjälp i nöd situationer!”

”Jag blev särskild inspirerad av Erika Vänngård. Hennes presentation av budskapet i Visioner – Relationer – Sann Identitet Hela Erikas personlighet utstrålar glädje och omsorg för andra människor!”

”Har haft förmånen att få lyssna och inspireras av Erika Vänngård. Med sin bubblande glädje och talang att tala från hjärtat om det hon älskar mest, blir fakta omvandlat till inspiration.”

”1000 TACK Erika! för Allt! Alltid lika häftigt när himlen kommer ner.”

”Tack för en riktigt trevlig och inspirerande dag! Temat var väldigt intressant. Det som fångade mitt intresse för att komma var just det med hur psyket fungerar! Hur komplex vårt psyke och kroppen är! Hade gärna velat höra mer. Erika fick fram sitt budskap på ett mycket bra sätt.”


”Entreprenören Erika Vänngård är enligt mina erfarenheter en strukturerad och tydlig ledare med tålamod och uthållighet som identifierar genomtänkta mål och hur att nå dessa med en full kontroll även i oförutsebara situationer. Hon är mycket driven och energisk person med stor kreativitet och en strategisk ledare. Uppdragen genomförs med stor noggrannhet, service känsla och hög moral.”

”Erika har en väldig drivkraft som ledarskaps-och företagscoach med fokus på processen, transformation och affärsutvecklingen. Hon coachat mig bl a i varumärke, digital marknadsföring och i samverkan, förmedling , optimering , tillväxt i lönsamma affärer.”

”Vill skicka över mitt största tack till dig för all din coaching och feedback du gett mig! Inspireras så över dig och hur erfaren och duktig du är! Har känt mig trygg hela vägen. Så himla inspirerande och välgjort med tydlighet, enkla tips, värdefull vägledning och bra förklaringar!
Det var precis denna motivation jag behövde just nu!”


”Erika är en otroligt driven, fokuserad person med mycket energi och glöd. Hennes skratt smittar av sig på ett skönt äkta sätt. Jag har fått en starkare självbild, inre trygghet, med rätt inre kompass att följa. Har erhållit en bättre självkännedom och utvecklats i mitt självledarskap.”

”Erika är mycket professionell och målinriktad för varje individ i teamet som för hela gruppen. Jag blev oerhört imponerad över våra enskilda coachsamtal, över analyser, övningar, hälsorådgivningen.”

”Erika har varit en mycket värdefull VD coach för mig och för styrelsen i frågor som rört företagets Vision, management och ekonomiska strategi och bidragit med analyser, förbättringsförslag och beslutsunderlag.”

 

”Jag har fått en starkare självbild , inre trygghet, med rätt inre kompass att följa. Har erhållit en bättre självkännedom och utvecklats i mitt självledarskap. Erika är en otroligt driven, fokuserad person med mycket energi och glöd. Hennes skratt smittar av sig på ett skönt äkta sätt.”

”Erika har varit en mycket värdefullt VD coach för mig och för styrelsen i frågor som rört företagets Vision, management och ekonomiska strategi och bidragit med analyser, förbättringsförslag och besluts-underlag.”

”Erika var mer än en PT hon var som en livscoach. Stöttade mig under hela processen. Jag kan helhjärtat rekommendera allt det hon har att ge.”

Förändringsbehov och/eller förvaltarskap?

Inspiro Management lyssnar och delar gärna hur vår insats kan resultera i en glädjefylld, produktiv och förenklad tillvaro.

Låt oss träffas digitalt / IRL

Rulla till toppen