Onlinetjänster

Ny verklighet ställer nya krav på Ledare

Den nya verkligheten har skapat möjligheter för alla som arbetar med ledarskap, teamutveckling, coaching eller med terapeutisk inriktning.
Behovet av ledarskap, stöd och vägledning har ökat överallt.
Reflektioner dynamiska ledare bör ställa sig är:
Onlinetjänstersidan3
time management, scheduling, perfomance-7258198.jpg
hand, type, keyboard-2722107.jpg
job, job offer, workplace-2860035.jpg
Onlinetjänstersidan2

Nya förutsättningar Ny tillvaro

Distansarbete, nya mötesformer och digitalisering är här för att stanna. På kort tid har de nya  förutsättningarna flyttat oss framåt i tiden.

Vår reflektion över vad som är viktigt – på riktigt – har också blivit påtagligtBåde på ett professionellt och personligt plan. Många människor från olika bransch segment och nivåer i vårt samhälle idag har oväntat blivit av med sitt arbete och/eller företag samt anhöriga. Ohälsan ökar. Vi har inte sett slutet på det som påbörjats och dess långsiktiga konsekvenser. Digitalisering, automatisering och AI i all ära – men kommer aldrig att överträffa det mänskliga och personliga dynamiska utbytet i mötet mellan människor.

Ledarskaps - och företagsutveckling online

Genom DynamicPortal™ erbjuds program och temamoduler för både
professionell utveckling personlig utveckling Online programmet anpassas individuellt mot bakgrund av kundens nuläge, förändringsbehov samt identifierade mål att nå. Välj ett helt program eller specifika temamoduler. Alla integrerade med personlig coachning. Beaktar dessutom hela människans hållbarhet. Målgrupp: individer, team, hela organisationer.

Onlinetjänstersidan5
Euroacademy Dynamic Managament

Professionellt och personligt ledarskap

Youdynamics

Självledarskap och personlig utveckling

Med utgångspunkt från den du är och det du vill, kommer du få arbeta med att hitta din väg för att nå dina mål och din längtan. Vem är du och vad vill du?
Euroacademy Företagsakademin

Samverkan i en Ny Tid - din personliga portal för ledarskap & coaching

5star
"Jag har fått en starkare självbild , inre trygghet, med rätt inre kompass att följa. Har erhållit en bättre självkännedom och utvecklats i mitt självledarskap. Erika är en otroligt driven, fokuserad person med mycket energi och glöd. Hennes skratt smittar av sig på ett skönt äkta sätt.”

Professionell

‒ Spirit of Excellence!

Inspiro

‒ Divine Visions Are Invincible!

Teamwork

‒ Teamwork makes The Dream Work!

Förändringsbehov och/eller förvaltarskap?

Inspiro Management lyssnar och delar gärna hur vår insats kan resultera i en glädjefylld, produktiv och förenklad tillvaro.

Låt oss träffas digitalt / IRL

Rulla till toppen